Как появата на пандемията от коронавирус повлия на Вашето желание да ползвате библиотечните услуги?

    НА ФОКУС   

youtube

 nbiv on twitter

  

attentionСЪОБЩЕНИЯ

**Във връзка със Заповед № 20ОА-2518/27.11.2020 г. на кмета на град Пловдив:

1. Достъпът на външни лица в заемните зали за дома се преустановява. Обслужването ще се осъществява след подадена заявка за заемане на библиотечни документи през платформата „Моята библиотека“ (https://ilib.libplovdiv.com), на електронната поща и телефона на сектор „Заемни зали за дома“ и Детски отдел (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; 032 654918 за централната сграда и 032 622043 за Детски отдел). Гражданите ще получават заявените по електронна поща и телефон библиотечни документи в сектор „Регистрация на потребители“ в каталожната зала (за централната сграда) и в Детски отдел.
2. Ползването на читалните зали е възможно след подаване на заявка по електронната поща на сектор „Читални зали“, „Изкуства“ и отдел „Специални сбирки“. (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.). Седящите места в читалните зали са достъпни в обем от 30 %. Престоят там се лимитира до 120 минути.
3. Справочно-библиографското и информационно обслужване на място се преустановява. Същото остава достъпно с Виртуалната справочна служба и Виртуалната краеведска служба, през уебсайта на библиотеката (https://libplovdiv.com), вход вляво на началната страница.
4. Преустановява се извършването на копирни услуги (принтиране, сканиране, ксерокопиране).
5. Общественият информационен център, Немската читалня и American corner няма да работят с потребители.

******

По независещи от нас причини Дигиталната библиотека на адрес http://digital.plovdiv.bg/BG/Pages/LibIvanVazov.aspx е частично достъпна, със силно редуцирано дигитално съдържание и с липсваща функционалност. Молим да ни извините за неудобството.
За подробности можете да се обърнете към г-жа София Ковачева, управител Дигитален център в община Пловдив, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

******

В условията на извънредна епидемична обстановка, в сградите на Библиотеката е задължително:

**носенето на лични предпазни средства;
**поединичното влизане и избягването на струпвания;
**спазването на физическа дистанция от 2 метра.

Седящите места в читалните зали се редуцират до 30 %; престоят там се лимитира до 120 минути; престой, по-дълъг от 30 минути в заемните зали за дома и чуждоезиковите центрове е нежелателен.

Читалня № 1 Филологически, обществени, естествени, точни и приложни науки ще работи с работно време от 08.00 до 15.45 часа в дните събота и неделя.

Благодарим за разбирането.

******

AcademicSearchComplete Masthead Web

  

FaLang translation system by Faboba