Бихте ли заемали за дома електронни книги, предоставяни от Библиотеката?

    НА ФОКУС   

youtube

 

nbiv on twitter

     

check covid 19Във връзка със заповед XРД-01-856 от 19.10.2021 г. на министъра на здравеопазването, от 21 октомври (четвъртък) в сградите на Библиотеката се допускат лица, които, цит.:

а) са ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или за преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването или
б) представят отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта изследване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), удостоверено чрез валиден документ съгласно Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването.
в) условията по букви „а“ и „б“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна възраст.“

Заемането за дома остава възможно за всички граждани, чрез подаване на онлайн поръчки през платформата „Моята библиотека“. Получаването на поръчаните документи ще се осъществява във входното фоайе на централната сграда и Детски отдел.

Callygraphic and artistic schools and scriptorial centers in the Bulgarian lands Хелзинки Тарту

 

attention

СЪОБЩЕНИЯ     

В условията на извънредна епидемична обстановка, в сградите на Библиотеката е задължително:

**носенето на лични предпазни средства;
**поединичното влизане и избягването на струпвания;
**спазването на физическа дистанция от 2 метра.

Читалня № 1 Филологически, обществени, естествени, точни и приложни науки ще работи с работно време от 08.00 до 15.45 часа в дните събота и неделя.

Благодарим за разбирането.

******

По независещи от нас причини Дигиталната библиотека на адрес http://digital.plovdiv.bg/BG/Pages/LibIvanVazov.aspx е частично достъпна, със силно редуцирано дигитално съдържание и с липсваща функционалност. Молим да ни извините за неудобството. 

За подробности можете да се обърнете към г-жа София Ковачева, управител Дигитален център в община Пловдив, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

AcademicSearchComplete Masthead Web

  

FaLang translation system by Faboba